CORONAVIRUS

UPDATE 30 april 12:00 uur

Per 1 mei is recreatief overnachten in Zeeland weer mogelijk. We zien er dus naar uit om vanaf komend weekend u weer als gast te mogen verwelkomen om in 1 van de huisjes te verblijven.

Uiteraard gelden de RIVM regels als u bij ons als gast komt in 1 van de vakantiewoningen.

Voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden biedt verblijf in een van onze woningen een prima uitvalsbasis om in deze hectische tijden heerlijk tot rust te komen en onbezorgd van de ruimte en mooie omgeving te genieten.

 

 

 

UPDATE 27 maart 21:00 uur:

 

Helaas is door de Veiligheidsregio het besluit genomen dat alle campings vanaf 30 maart 12:00 uur dicht moeten. Er is nog geen exacte einddatum gecommuniceerd, maar wel een verwachtingsdatum van 10 mei (persberichten zijn verwarrend en spreken over 6 april. De juridische noodverordening spreekt over 10 mei).

Dit betekent dat we zoals het er nu uitziet tot 10 mei gesloten zijn en er niemand op de camping mag verblijven. Dit geldt voor zowel de toeristische gasten als voor onze vaste gasten (voorseizoen).

Het verbod geldt ook voor onze vakantiewoningen, uitgezonderd zakelijke overnachtingen. Het sanitair gebouw op de camping is definitief gesloten vanwege de maatregelen, dus er kan geen gebruik worden gemaakt van de douches, zolang de maatregelen van kracht zijn. 

De regeling geldt vanaf maandag 30 maart a.s.. Dit om al aanwezige gasten op campings de kans te geven op een rustige manier te vertrekken.

Mensen die in de periode tot 10 mei hebben gereserveerd zullen binnenkort door ons worden benaderd om de gevolgen door te spreken.

Mensen die een reservering hebben in de periode na 10 mei hopen we wel te mogen verwelkomen als de maatregel dan is opgeheven.  

Gedurende de sluitingsperiode blijven we bereikbaar en staan we u graag te woord voor vragen en reserveringen na 10 mei.